Completed in 2010, this project is a complete renovation of a two story mid-century house situated on a down slope lot. Two levels were added below the existing house with a central staircase and a four story courtyard served to bring natural light deep into the space at every level. The rear four story elevations composed of clear anodized minimalist windows and sliding doors that open to the views along its entire façade.

A glass wall at the entry stair, a small deck next to the kitchen, a courtyard with red cedar siding adjacent to the living room and skylights over the circulation area completes the indoor-outdoor experience at the main entertaining level. The lower three levels are bedroom suites with lounge area and panoramic views to the city.

CLARENDON 3

CLARENDON 4

CLARENDON 5

TESTIMONIAL

"In today's real estate redevelopment industry, so much focus is on profit and margins, passion for good design has become secondary. As margins shrink, business professionals in this industry take on more jobs than they can handle, sacrificing creativity, patience, and dedication to your project. Simon Kwan, in my observations and personal experience, from small projects including recommending exterior paint colors, to over a million dollar project, more than exceeded my expectations. Simon is one of the few professionals I know that are so instinctually passionate in his work that sometimes he forgets we're doing business! When you pair his excellent listening skills along with an expansive library of experience and information, you have best tool to get the job done. Simon is good people, regardless of skill, probably one of the nicest guys I know. He only dedicates himself to a few projects at a time not to spread himself thin. Just call him with your project and just listen to what he has to say."

Lawrence Lane